Eerste reacties 'The Falcon and the Winter Soldier': Top of flop?

Eerste reacties The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier gaat bijna van start op Disney+ en nu komen de eerste reacties binnen.

Jim Pedd, 14 maart 2021 15:17

The Falcon and the Winter Soldier is vrijdag te zien op Disney+. Dan debuteert de eerste van zes afleveringen. Maar is de serie de moeite waard?
Een deel van de kijkers hebben de serie al kunnen zien. En die zijn behoorlijk enthousiast. Zo is de serie intiemer dan je misschien zou verwachten van een Marvel-serie, maar zijn er tegelijk ook heel wat toffe momenten qua actie en stunts.

Goede chemie
Bovendien hebben hoofdrolspelers Anthony Mackie en Sebastian Stan volgens de fans een goede chemie. Die zagen we al vaker doorschemeren in de eerdere MCU-films waarin zij samen te zien waren, maar nooit zo uitgebreid als nu.In deze Marvel-serie zien we hoe Bucky Barnes en Sam Wilson worstelen met de opvolging van Captain America. Sam kreeg het schild, maar de Amerikaanse overheid wil dat US Agent de honneurs waarneemt van Steve Rogers.

Tegen die achtergrond komt ook de oude schurk Baron Zemo weer op, die voor grote chaos weet te zorgen. Al met al is het een internationale serie, vol gave momenten. Vanaf vrijdag aanstaande, is er elke week een nieuwe aflevering te zien gedurende zes weken.
Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, MCU, Marvel Studios, Anthony Mackie, Sebastian Stan

Populair nieuws