Tweede seizoen van 'The Witcher' bevat iconische locatie

Tweede seizoen van The Witcher bevat gave locatie

The Witcher doet het helemaal voor de fans in dit tweede seizoen op Netflix, lijkt het zo.

Jim Pedd, 18 maart 2021 om 07:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een locatie integraal voor het overkoepelende verhaal van The Witcher lijkt zomaar eens een plek te hebben in het tweede seizoen van de Netflix-serie.
In de serie zien we de stad Oxenfurt. Het is een stad die ligt in land dat ooit van de elfen was, voordat mensen zich massaal verspreidden. Het is in de boeken vooral een soort academische nederzetting, die onder heerschappij van Redania is. Daar ontmoet Geralt een aantal belangrijke personages, waaronder Sigismund Dijkstra. Hij hoort bij de geheime dienst van Redania en helpt de Witcher soms.

Tweede seizoen
Redanian Intelligence, een fansite die behoorlijk vaak goed zit wat de franchise betreft, stelt nu dat er sets worden gebouwd die heel erg lijken op Oxenfurt zoals het in de games van CD Projekt RED te zien was.

Het gaat om locaties die echt lijken op wat we zagen in de game The Witcher 3: The Wild Hunt. Volgens de site moet het dan ook zo zijn dat men inspiratie haalt uit de nederzetting en dat zou zomaar eens kunnen kloppen.

De opnames van het tweede seizoen van The Witcher naderen hun afronding. Dat zou kunnen betekenen dat Netflix ook snel weet wanneer het tweede seizoen te zien kan zijn. Wellicht krijgen we op termijn dus een aankondiging!
Bron: redanianintelligence

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Seizoen 2

Populair nieuws