search
Goed nieuws voor fans van Netflix-serie 'The Witcher'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van Netflix-serie 'The Witcher'

The Witcher gaat rustig door met de opnames van het tweede seizoen, die bijna klaar blijken te zijn.

Het tweede seizoen van The Witcher gaat langzaam richting afronding. De acteur die de rol van Lambert speelt, is nu klaar met zijn deel van de opnames.

Acteur Paul Bullion liet weten dat hij klaar is met zijn deel van het werk. Dat deed hij op Twitter, waar hij schreef het een eer te vinden dat hij mocht meewerken aan de productie. "Dit team maakt iets speciaals tijdens een wereldwijde crisis".



Tweede seizoen
Het eerste seizoen van de serie volgde Geralt of Rivia terwijl hij een aantal opdrachten aannam om op monsters te jagen. Zo bleek zijn lot verweven te raken met dat van de mysterieuze Ciri, de prinses die de slachting van Cintra overleefde.

In het nieuwe seizoen zal hij haar trainen als Witcher. Daarvoor neemt Geralt haar mee naar Kaer Morhen, waar zich een aantal Witchers bevindt. Een daarvan wordt dus Lambert, een jongere en vaak onbeschofte Witcher.

Het vermoeden is dat de opnames nu langzaam richting hun afronding gaan. Netflix wil het tweede seizoen van de serie verder dit jaar online zetten, dus de verwachting is dat dit nog snel zou kunnen gebeuren, ergens in de tweede helft van het jaar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen