'The Witcher' introduceert fanfavoriet personage in tweede seizoen

'The Witcher' introduceert fanfavoriet personage

Het tweede seizoen van The Witcher van Netflix komt met een gaaf personage uit de boeken.

Jim Pedd, 7 maart 2021 om 12:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het gerucht gaat dat we in het tweede seizoen van The Witcher een langverwacht personage ontmoeten. Althans, een personage waarvan fans van de boeken waar de Netflix-serie op gebaseerd is, al langer op wachten.
Het eerste seizoen van de serie bevatte heel wat personages en verschillende locaties. Maar we zagen de Temple of Melitele nooit. Ook ontmoetten we priesteres Nenneke niet. Maar het tweede seizoen gaat daar mogelijk wel naartoe.

Nenneke voorstellen
Redanian Intelligence, dat goede bronnen binnen de productie heeft, meldt dat de tweede reeks ons de tempel zal laten zien. Bovendien zouden we Nenneke leren kennen.

De rol wordt volgens hen gespeeld door Julie Barclay, maar helemaal zeker is dat niet. Ook meldt men dat Natasha Fletcher betrokken is bij het tweede seizoen en de rol van een andere priesteres in de tempel speelt.

Tot slot claimt Redanian Intelligence nog dat Lola en Jarre zich bij de cast van personages voegen. De eerstgenoemde is een jonge priesteres die leert bij de tempel en de ander een jongen die ook studeert.
Bron: redanianintelligence

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Nenneke

Populair nieuws