search
'The Falcon and the Winter Soldier' laat je huilen
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier' laat je huilen

De serie The Falcon and the Winter Soldier zal je zeker laten huilen, wordt nu beloofd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier gaat morgen van start op Disney+ met zijn eerste seizoen. Showrunner Malcolm Spellman belooft je nu dat je sowieso gaat huilen van de vijfde aflevering.

De serie zal de draad oppakken in de levens van Sam Wilson en Bucky Barnes, relatief vlak na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Het wordt meer een traditioneel Marvel-actiespektakel, maar wel eentje die je wat emoties biedt.

Zeker huilen
Tijdens een interview met ComicBook.com vertelde Spellman naar welke aflevering hij het meeste uitkijkt.

Hij noemde specifiek aflevering vijf. "Zonder twijfel, nummer vijf. Het wordt dan heel echt. En bij nummer vijf ga je sowieso huilen."

Natuurlijk wilde Spellman niet ingaan op de reden waarom. Maar ergens past het wel binnen de wijze waarop de serie WandaVision het aanpakte. Die show pakte namelijk veel emoties in zijn op een na laatste aflevering, om in de seriefinale enorm grootse actie te tonen en minder focus te leggen op emoties.

Het lijkt er nu zowaar een beetje op dat The Falcon and the Winter Soldier zoiets ook kan gaan flikken met zijn op een na laatste aflevering. De komende zes weken verschijnt elke vrijdag een nieuwe aflevering op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen