Serie over 'Chucky' krijgt versterking van een bekende horror-acteur

Serie over 'Chucky' krijgt nieuwe castleden

Na de remake keert Chucky weer terug in zijn oude, vertrouwde gedaante.

Zilko Tarici, 5 maart 2021 om 19:57

De opnames van Child's Play-serie Chucky van bedenker Don Mancini gaan bijna van start, maar er worden nog steeds nieuwe acteurs aan de cast toegevoegd.
Het nieuwste castlid is Devon Sawa, die horrorfanaten zullen kennen als hoofdrolspeler van Final Destination (en Eminem-fans als 'Stan' uit de gelijknamige videoclip!). Sawa zal een grote rol spelen in de serie, zo werd bekend via Collider.

Andere nieuwe castleden zijn Zackary Arthur (Transparant), Teo Briones (Ratched), Bjorgvin Arnarson (PEN15) en Alyvia Alyn Lind (The Young and the Restless). Zij spelen de vier jongeren die centraal staan in de serie.

Oude bekenden
Vorig jaar werd al bekend dat Brad Dourif opnieuw te horen zal zijn als Chucky, maar dat ook Jennifer Tilly haar opwachting zou maken. Tilly speelde de rol van Tiffany Valentine in de films Bride of Chucky, Seed of Chucky, Curse of Chucky en Cult of Chucky.

De eerder genoemde Mancini schreef het script van de serie, zal de eerste aflevering regisseren én doet dienst als showrunner. Hij en Antosca zullen daarnaast produceren in samenwerking met David Kirschner en Harley Peyton. De opnames hadden eigenlijk al afgelopen najaar moeten beginnen in Toronto, maar die werden uitgesteld door de coronapandemie.
Bron: Collider

Lees meer over: Chucky, Childs Play, Devon Sawa, Brad Dourif, Don Mancini, Jennifer Tilly, Final Destination

Populair nieuws