Vijfde aflevering 'The Falcon and the Winter Soldier' krijgt een enorme onthulling

Er komt nog veel aan in de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier.

Bram de Groot, 29-03-2021 12:22

Na de negen afleveringen van WandaVision zitten er nu alweer twee afleveringen op van The Falcon and the Winter Soldier. Deze serie bestaat uit in totaal zes afleveringen en we krijgen daarin nog een enorme onthulling te zien.
In de vijfde aflevering zien we namelijk een groot personage zijn entree maken. Welk personage dat is, blijft uiteraard nog even geheim. In gesprek met Rotten Tomatoes zei showrunner Malcolm Spellman dat er iets groots aankomt.

Grote onthulling in aflevering 5
"Er zijn personages in onze reeks met wie ik graag in aanraking kom, zoals... Het is een heel, heel geaard personage die optrekt met een van de grote wereldschokkende personages zoals Thor, of zo iemand. De persoonlijkheid is zo sterk, het is het personage uit aflevering vijf," aldus de wat cryptische Spellman.

Eerder zei de showrunner dat de vijfde aflevering de kijkers zal doen laten huilen. Het is duidelijk dat het beste in The Falcon and the Winter Soldier nog moet komen. Overigens was aflevering twee "The Star Spangled Man" ook erg vermakelijk.
Bron: Rotten Tomatoes

Lees meer over: WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Marvel, Captain America, Wyatt Russell, Anthony Mackie, Sebastian Stan

Populair nieuws