'Snowpiercer' seizoen 3: Dit weten we al

We vertellen je alles over het verhaal, de releasedatum en wat we verwachten.

Jim Pedd, 30-03-2021 15:32

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Snowpiercer keert terug voor een derde seizoen. Het tweede seizoen is voorbij, waarmee we nu vooruit kunnen kijken naar wat de toekomst ons gaat brengen.
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS voor het tweede seizoen.

Het derde seizoen van Snowpiercer zal in elk geval het verhaal van Layton voortzetten, die probeert de macht over de 1.034-wagons tellende supertrein van Mr. Wilson te heroveren. Tegelijk eindigde de tweede reeks met een heel stel bizarre plottwists en een flinke cliffhanger.

Derde seizoen
TNT kondigde een week voor de première van het tweede seizoen al aan dat er een derde seizoen zou komen. Dat zal vermoedelijk 10 afleveringen krijgen, net als de vorige twee.

De opnames van het derde seizoen vinden al plaats in Canada en zullen vermoedelijk in juli 2021 afgerond worden. De verwachting is dat hoofdrolspelers Daveed Diggs en Sean Bean in elk geval terugkeren, evenals Rowan Blanchard, Alison Wright, Lena Hall, Mickey Sumner, Sam Otto, Annalise Basso en Steven Ogg. Verder is Chelsea Harris 'series regular' gemaakt en keert opmerkelijk genoeg ook Jennifer Connelly terug.

De verwachting is dat het seizoen eind dit jaar, maar wellicht pas begin volgend jaar te zien is.

Het verhaal
Het tweede seizoen van Snowpiercer eindigde met een epische cliffhanger. Andre Layton en een groepje rebellen hebben de voorste tien wagons van Snowpiercer gestolen, en daar een eigen trein van gemaakt waarmee ze Melanie wilden redden. Maar die bleek het onderzoeksstation verlaten te hebben, om te sterven in de bevroren wildernis.

Aan het einde zien we dat Layton en de rest terug willen keren naar de trein om hem te stelen van Mr. Wilford. En we leren dat de wereld voor een deel weer bewoonbaar kan worden. Dat belooft dus wat!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Snowpiercer, TNT, Daveed Diggs, Sean Bean

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix