Slecht nieuws voor fans van 'Stranger Things' die niet langer kunnen wachten op een nieuw seizoen

Slecht nieuws voor fans van 'Stranger Things'

Het is zelfs een jaar na de opnamestart nog altijd niet zeker wanneer de opnames klaar zijn.

Jim Pedd, 31 maart 2021 om 11:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als je zit te hopen op een snelle release van het vierde seizoen van Stranger Things, hebben we mogelijk slecht nieuws voor je. Acteur Gaten Matarazzo vertelt dat de opnames nog lang niet klaar zijn en de productieschema's erg flexibel zijn.
Door de voortdurende pandemie zijn de productieschema's nog altijd erg flexibel. De opnames begonnen ergens begin 2020, maar kwamen door het coronavirus stil te liggen. Ondertussen zijn de opnames nog altijd niet klaar.

Opnames gaan door
Tegenover Collider vertelt Matarazzo dat de opnames nog altijd doorgaan. Maar er is "geen enkele manier" om te weten wanneer het seizoen klaar is.

"Er zijn maar een paar data die betrouwbaar zijn. Het is meer een schatting wanneer we weer gaan filmen en wanneer we af gaan ronden, wanneer de release is en dat soort dingen. We weten van dag tot dag niet of we bijvoorbeeld volgende week gaan filmen. Ik zou volgende maand een groot deel moeten opnemen van wat ik nog moet, maar ik weet nog altijd niet wanneer dat precies gaat gebeuren. Dus het is helemaal niet mogelijk om uit te vogelen wanneer we klaar zijn."

Er is nog maar weinig bekend over het vierde seizoen van Stranger Things. De titels van de afleveringen werden eind 2020 onthuld. En we zagen in een erg vroege teaser dat Hopper nog altijd leeft. Ook zijn er wat setfoto's waaruit blijkt dat het Upside Down een caravanpark overneemt.

Het is dus nog altijd de vraag wanneer men klaar is met opnemen. Dan gaan de visuele effecten nog lopen en pas daarna kan de serie uitkomen. Dat kan makkelijk nog een half jaar of langer duren.
Bron: Collider

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Gaten Matarazzo

Populair nieuws