search
'Bridgerton' vindt nieuwe hoofdpersoon

'Bridgerton' vindt nieuwe hoofdpersoon

De serie heeft een mooie rol voor de actrice Charithra Chandran als nieuwkomer.

Jim Pedd
De ontwikkelingen rond het tweede seizoen van Bridgerton gaan snel. Netflix heeft nu een nieuwe actrice gecast: Charithra Chandran mag de rol van Kate's zus Edwina spelen.

In februari werd al bekendgemaakt dat actrice Simone Ashley de rol speelt van Kate Sharma. Zij is in de boeken het liefje van Anthony Bridgerton (gespeeld door Jonathan Bailey) die dit seizoen de hoofdrol krijgt.

Het zusje gecast
In het tweede seizoen heeft Netflix dus een nieuwe actrice gevonden voor een van de hoofdrollen. De actrice Chandran zal de rol van de jongere zus van Kate spelen, Edwina. Het lijkt erop dat Anthony zich eerst tot haar aangetrokken zal voelen.

Overigens weten we ook dat acteur Rupert Young een rol krijgt in dit nieuwe seizoen. Het is nog niet duidelijk welke rol hij gaat spelen, het gaat in elk geval om een volledig nieuw personage dat dus niet uit de boeken komt.

De personages Kate en Edwina zijn voor deze televisieserie opnieuw bedacht. In de boeken heten ze Sheffield met hun achternaam; in dit nieuwe seizoen wordt hun achternaam Sharma en zijn ze van Indiase afkomst.Aanbevolen artikelen