Fan van 'Grey's Anatomy'? Check dan deze series op Netflix

Netflix heeft vijf hele goede suggesties als je geen genoeg kan krijgen van Grey's Anatomy.

Jim Pedd, 08-04-2021 14:51

De serie Grey's Anatomy is dit moment volop bezig met zijn zeventiende seizoen. Het is wachten of dit het laatste seizoen wordt van de serie of niet. Mocht dat het geval zijn, dan heeft Netflix gelukkig heel wat goede soortgelijke content.
In dit artikel zetten we vijf suggesties die Netflix geeft voor fans van Grey's Anatomy op een rij. Het gaat nadrukkelijk om suggesties die het algoritme van Netflix je voorschotelt als je op de serie zoekt. Laten we er maar meteen in duiken.

New Amsterdam: De excentrieke dr. Max Goodwin neemt als directeur het roer over in Amerika's oudste ziekenhuis en schopt tegen heilige huisjes om de levens van patiënten te redden.

Gilmore Girls: De onafhankelijke, alleenstaande moeder Lorelai voedt haar begaafde, studerende dochter Rory op, die haar doorlopend op een gevatte manier van repliek dient.

Bridgerton: Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

Suits: Als hij indruk maakt op een topadvocaat met een vlijmscherpe geest, krijgt een vroegtijdig schoolverlater een felbegeerde baan als advocaat-stagiair, zonder diploma.

How to Get Away with Murder: Annalise Keating is een briljante strafrechtadvocate en professor in de rechten. Samen met vijf van haar studenten raakt ze betrokken bij een ongewone moordzaak.

Lees meer over: Netflix, Greys Anatomy, New Amsterdam, Gilmore Girls, Bridgerton, Suits, How to Get Away with Murder

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in