Epische nieuwe trailer voor 'Game of Thrones' seizoen 8

HBO komt met een nieuwe trailer voor het achtste seizoen van Game of Thrones, speciaal voor de verjaardag van de serie.

Jim Pedd, 9 april 2021 07:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO gaf een nieuwe trailer vrij voor Game of Thrones. Vandaag komt er nog een nieuwe trailer bij, specifiek voor het achtste seizoen van de serie.
Die trailer is gemaakt in het kader van de tiende verjaardag van de televisieserie. De trailer bevat heel wat spoilers en laat in een notendop van twee minuten de belangrijkste momenten van het laatste seizoen van de serie zien.

Bijzonder episch
Het is een bijzonder epische trailer, wat eigenlijk wel moet met dit verhaal. In de laatste afleveringen zagen we niet alleen hoe de strijd tegen de White Walkers gevoerd werd, maar ook hoe het gevecht om de Iron Throne eindigde en wie op de troon mocht zitten helemaal aan het eind.

Helaas voor HBO scoorde het laatste seizoen helemaal niet zo goed bij de fans. Niet alleen werd de Night's King te gemakkelijk verslagen (waarmee ineens alle White Walkers dood waren), ook werd Daenerys een gestoorde vrouw die uiteindelijk gedood moest worden door Jon Snow. Zijn halfbroer Bran werd de nieuwe koning.


Dat soort keuzes maakten de serie uiteindelijk ietwat controversieel, maar intussen heeft HBO besloten vol in te zetten op de franchise. Er staan meerdere Game of Thrones-series gepland, waaronder een rond de Targaryen-familie.
Lees meer over: Game of Thrones, HBO, seizoen 8, trailer

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws