'MacGyver' heeft hier geen oplossing voor: de serie wordt gecancelled

'MacGyver' heeft hier geen oplossing voor

Hoe vindingrijk MacGyver ook is, echt goed gaat het niet meer voor de serie.

Jim Pedd, 9 april 2021 om 08:08

De serie MacGyver nadert officieel zijn einde. Afgelopen woensdag werd aangekondigd dat de televisieserie - een reboot van de serie uit 1985 - eindigt. Na vijf seizoenen is het voorbij.
De serie zal op 30 april tot een einde worden gebracht, met de finale van het seizoen. Die is al helemaal opgenomen en staat klaar voor de uitzending.

Einde van een tijdperk
Kelly Kahl, baas van CBS Entertainment, is blij met de serie. "Bij CBS zijn we extreem dankbaar voor het ongelofelijke werk en de toewijding van Lucas [Till] en de rest van de cast, evenals [showrunner] Monica [Macer], de schrijvers en de hele crew."

"Het team van MacGyver reisde de hele wereld rond om die herhaaldelijk te redden met vaak weinig meer dan een kauwgom en een paperclip. We zijn dankbaar dat we deze toegewijde en loyale fans nog een kans kunnen geven om vaarwel te zeggen."

In MacGyver is Angus 'Mac' MacGyver medewerker voor een geheime Amerikaanse overheidsinstantie. Hij gebruikt zijn buitengewone talent om problemen op te lossen en uitgebreide kennis van de wetenschap om levens te redden.
Bron: ComicBook

Lees meer over: MacGyver, CBS, Kelly Kahl, Lucas Till, Monica Macer

Populair nieuws