Mysterieus personage gezocht voor 'She-Hulk'

Mysterieus personage gezocht voor 'She-Hulk'

Marvel Studios werkt aan een nieuwe serie voor Disney+, met vermoedelijk een Skrull.

Jim Pedd, 7 maart 2021 om 14:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuw castingbericht voor She-Hulk teaset mogelijk grote plannen voor de serie van Disney+. Via The Illuminerdi horen we naar wie de serie zoekt.
De site stelt dat men zoekt naar een personage dat in twee afleveringen te zien zou zijn. Een personage met de codenaam A'Dood, die omschreven wordt als een vrouw van tussen de 20 en 30 jaar oud, die van vorm kan veranderen en van popculture houdt. Ze gebruikt die krachten om haar succes te verzekeren.

She-Hulk casting
De rol zou het comic-personage Jazinda kunnen zijn. Dat personage is een Skrull die begint als rivaal van She-Hulk. Maar naarmate de serie vordert, wordt zij een vriendin en zelfs vertrouweling.

Wellicht dat dit uiteindelijk een crossover opzet met de film Captain Marvel 2 of de serie Secret Invasion. In die serie zien we ook Skrulls, precies zoals nu lijkt te blijken uit het verhaal van The Illuminerdi.

De serie She-Hulk draait om Jennifer Walters, een advocate die familie is van Bruce Banner. Zij krijgt dezelfde krachten als haar beroemde neef.Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: She Hulk, Marvel Studios, MCU, Disney Plus

Populair nieuws