search
Acteur baalt enorm van stopzetten van zijn 'Macgyver'-serie
Series / Nieuws

Acteur baalt enorm van stopzetten van zijn 'Macgyver'-serie

Lucas Till over het einde van de rebootserie Macgyver na vijf seizoenen.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat de rebootserie Macgyver ermee stopt na het op dit moment draaiende vijfde seizoen. De fans balen uiteraard dat we het voorlopig weer zonder Angus "Mac" MacGyver moeten doen.

Ook voor de cast, waaronder hoofdrolspeler Lucas Till, is het uiteraard geen leuk nieuws. De serie zal afgerond worden met uiteindelijk een kleine honderd afleveringen en even zoveel avonturen.

De kijkcijfers zijn gedaald van gemiddeld bijna 10 miljoen kijkers tijdens het eerste seizoen naar nog geen vijf miljoen tijdens het huidige vijfde seizoen.

Lucas Till reageert op cancelen
De acteur was er snel bij en had een flink verhaal over het stopzetten van zijn serie. "Waar te beginnen? De afgelopen vijf jaar zijn waar ik later naar zal kijken als DE meest leerzame jaren van mijn leven," aldus Till op Instagram.

Hieronder lees je zijn complete reactie. Met vijf seizoenen heeft Macgyver het voldoende lang volgehouden voor de nodige verhalen rond de undercover agent die de misdaad liever bestrijdt met ingenieuze technische hoogstandjes dan met dodelijk geweld.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen