search
Zet je maar schrap voor 'The Falcon and the Winter Soldier' aflevering 5

Zet je maar schrap voor 'The Falcon and the Winter Soldier' aflevering 5

De serie The Falcon and the Winter Soldier is alweer bijna klaar!

Jim Pedd
The Falcon and The Winter Soldier krijgt een bijzonder lange aflevering. Nummer vijf duurt namelijk een uur! Dat meldt de Reddit-gebruiker die tot nu toe van elke aflevering wist te vertellen hoeveel minuten deze duurt.

In de Marvel-serie volgen we The Falcon en The Winter Soldier, tijdens een missie om te achterhalen wie het supersoldaat-programma opnieuw gestart heeft. Daarbij jagen ze onder meer op de Flag-Smashers, een anarchistische groep, en op de mysterieuze Power Broker. En krijgen ze hulp van niemand minder dan Baron Zemo.

Bijna voorbij
De serie is nu alweer bijna voorbij, maar heel veel delen van het verhaal van The Falcon and The Winter Soldier gaan nu pas langzaam richting afronding.

Daarom zullen de twee laatste afleveringen vermoedelijk ook de langsten zijn. Volgens Reddit-gebruiker U/Plenty_Echidna_545 duurt de boel ditmaal 61 minuten. Dat is het langste tot nu toe in de serie.

De serie krijgt nog twee afleveringen en heeft nog veel te doen. De verhalen van John Walker, Sharon Carter, de Power Broker, Baron Zemo, Isaiah Bradley en zelfs Wakanda zijn nog niet rond.



Aanbevolen artikelen