search
Heel wat 'The Mandalorian'-castleden terug in 'The Book of Boba Fett'

Heel wat 'The Mandalorian'-castleden terug in 'The Book of Boba Fett'

Dat belooft wat met de spin-off van The Mandalorian. Mooi nieuws voor de fans!

Jim Pedd
Het gerucht gaat dat een hele rits personages van The Mandalorian een belangrijke rol krijgt in de serie The Book of Boba Fett. We hoorden al eens dat Din Djarin erin te zien zou zijn, maar nu gaan er nog meer geruchten.

Het verhaal van Kessel Run Transmissions is dat Bill Burr's populaire deserteur ook te zien is in de spin-off rond Boba Fett. Hij speelde de rol van Migs Mayfeld en keert mogelijk dus terug. Verder zouden ook Greef Karga (Carl Weathers) en Vance Cobb (Timothy Olyphant) in de nieuwe serie zitten.

The Book of Boba Fett
We kunnen vooralsnog weinig zeggen over de serie, behalve dat deze voortborduurt op de teaser die we te zien kregen aan het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian.

Daarin zagen we hoe Boba Fett niemand minder dan Bib Fortuna om het leven bracht, om vervolgens de troon van Jabba the Hutt te claimen. Daarmee woont hij nu dus op Tatooine, waar hij nog te dealen heeft met Cobb Vance (die ooit zijn harnas droeg).

Verder was Greef Karga een contactpersoon van de Bounty Hunter's Guild, en als Boba Fett werk nodig heeft, zou hij dus een logische contactpersoon zijn. Mocht hij een team nodig hebben, kan Mayfeld helpen met het vinden van dat team.Aanbevolen artikelen