'The Nevers' beleeft gigantisch debuut op HBO Max

'The Nevers' beleeft gigantisch debuut op HBO Max

Het gaat de serie The Nevers nu even voor de wind, ondanks het vertrek van bedenker Joss Whedon.

Jim Pedd, 14 april 2021 om 07:08

De serie The Nevers is eindelijk van start op HBO Max. De science fiction serie speelt zich af tijdens de laatste jaren van de heerschappij van Queen Victoria en draait om een aantal vrouwen die de 'Touched' genoemd worden, vrouwen met buitengewone krachten.
De pilot begint zo'n drie jaar nadat de eerste Touched ontstaan is. We volgen inspecteur Frank Mundi, die achter een seriemoordenaar aanzit: Maladie, die krachten krijgt door anderen pijn te doen. Het eerste seizoen wordt in twee delen uitgebracht, het eerste bestaat uit zes afleveringen en is nu begonnen.

Recordcijfers op HBO Max
Volgens Deadline boekte de serie The Nevers records op HBO Max. Met 1,4 miljoen kijkers, deed de première het beter dan bijvoorbeeld Lovecraft Country en The Undoing.

Volgens HBO is het een goed begin, en verwacht men dat het aantal kijkers gaandeweg toeneemt omdat mensen nieuwsgierig zullen zijn naar de show.

De serie had een enigszins roerige ontwikkeling. Hij werd ontwikkeld door Joss Whedon, die in november 2020 opstapte omdat hij uitgeput zou zijn. Maar gedacht wordt dat hij opstapte wegens de beschuldigingen richting hem rond misdragingen op filmsets.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Joss Whedon, The Nevers, HBO Max, HBO, Kijkcijfers

Populair nieuws