search
Goed nieuws voor fans van Marvel: 'She-Hulk' komt eraan

Goed nieuws voor fans van Marvel: 'She-Hulk' komt eraan

Goed nieuws voor fans van Disney en Marvel Studios: She-Hulk komt eraan.

Jim Pedd
Mooi nieuws voor fans van Marvel Studios. De opnames van de serie She-Hulk zijn nu officieel van start.

Daarmee komt er snel nog een nieuwe serie aan in de franchise. Ditmaal gaan we extra focus gelegd zien worden op het nichtje van de Hulk, Jennifer Walters. Die rol wordt in de franchise gespeeld door actrice Tatiana Maslany.

Opnames van start
Marvel Studios en Disney moeten nog officieel bevestigen dat de opnames ook echt begonnen zijn. Maar dankzij de officiƫle website van de Amerikaanse staat Georgia, weten we dat het project op dit moment begonnen is met de opnames.

Georgia is een staat waar films van Marvel Studios wel vaker opgenomen worden, dus dat past wel in de trend. De serie wordt in z'n geheel geregisseerd door Kat Coiro en Anu Valia. De hoofdschrijver van She-Hulk is Jessica Gao.

Actrice Tatiana Maslany speelt in de serie de hoofdrol. Verder is Mark Ruffalo weer te zien als Bruce Banner, ofwel de Hulk. Tim Roth keert voor het eerst sinds de film The Incredible Hulk terug in de rol van Emil Blonsky, ofwel de Abomination. Toen hij die rol speelde, was niet Mark Ruffalo, maar acteur Edward Norton nog te zien als de Hulk.Aanbevolen artikelen