search
De veelbelovende misdaadserie 'Fatma' verschijnt binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

De veelbelovende misdaadserie 'Fatma' verschijnt binnenkort op Netflix

Fans van misdaadseries kunnen binnenkort deze gloednieuwe, veelbelovende serie bekijken...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van misdaadseries kunnen binnenkort hun hart ophalen met een gloednieuwe titel van Turkse bodem. Binnenkort verschijnt op Netflix dan ook de gloednieuwe dramaserie Fatma.

Aan het einde van deze maand is de Turkse misdaadserie Fatma te bekijken op streamingdienst Netflix. De reeks werd bedacht door Ozgur Onurme die eveneens verantwoordelijk was voor het regisseren van verschillende afleveringen. De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor Burcu Biricik.

De serie Fatma vertelt het verhaal van een onopvallende schoonmaakster. Een tragische gebeurtenis zorgt er voor dat ze zeer onstabiel wordt. Het gevolg is dat ze een moorddadige reeks neerzet terwijl ze op zoek gaat naar haar echtgenoot. Hij is reeds enige tijd vermist. Tegelijkertijd krijgt ze af te rekenen met een aantal oude wonden.

Mini-serie
De reeks Fatma is geen volwaardige reeks, maar eerder een mini-serie. Ze bestaat dan ook uit slechts 6 afleveringen. De reeks zal te bekijken zijn vanaf 27 april bij streamingdienst Netflix.

Wil je graag alvast een voorsmaakje krijgen van wat deze gloednieuwe misdaadserie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande beelden!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen