search
Oscar-winnende actrice gecast in 'Secret Invasion' van Marvel
Series / Nieuws

Oscar-winnende actrice gecast in 'Secret Invasion' van Marvel

Opnieuw een indrukwekkende naam voor de langverwachte Marvel-serie van Disney+.

Het Marvel-universum zit vol met grote namen, en daar komt er nu wéér een bij. Niemand minder dan Oscarwinnaar Olivia Colman (The Favourite) zal namelijk te zien zijn naast Samuel L. Jackson in de nieuwe Disney+-serie Secret Invasion.

Volgens The Hollywood Reporter heeft Colman getekend voor een sleutelrol in Secret Invasion, waarin ze tevens naast Ben Mendelsohn en Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami) te zien zal zijn.

Wie Colman precies zal spelen is nog onbekend, dus het kan ook zomaar een slechterik zijn. Plotdetails van de serie worden nog steeds (heel toepasselijk) geheimgehouden.

Film- en tv-actrice
Colman kennen we naast haar rol in The Favourite van series als The Crown en The Night Manager. Voor haar rol als Queen Elizabeth II in The Crown kreeg ze een Emmy-nominatie. Ook maakt ze over een week kans op een tweede Oscar voor haar rol in dramafilm The Father naast Anthony Hopkins.

Het Secret Invasion-verhaal uit de Marvel-strips laat zien hoe de Skrulls, een buitenaards ras dat van gedaante kan veranderen, zich over de hele wereld verschuilen en op een bepaald moment onze wereld willen overnemen. Of dit verhaal ook in de serie wordt gebruikt, is nog maar de vraag; in Captain Marvel kwamen we er immers achter dat de Skrulls geen vijanden van onze planeet zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen