search
'American Horror Story' vindt opvallend nieuw castlid
Series / Nieuws

'American Horror Story' vindt opvallend nieuw castlid

American Horror Story: Double Feature heeft Paris Jackson een rol gegeven.

Het gerucht gaat dat het tiende seizoen van American Horror Story een belangrijke rol heeft voor Paris Jackson. De opnames van American Horror Story: Double Feature zijn op dit moment bezig, na een start eind vorig jaar.

Het tiende seizoen van American Horror Story heeft heel wat terugkerende veteranen van de serie, waaronder Sarah Paulson, Evan Peters en Emma Roberts. Maar bedenker Ryan Murphy vindt regelmatig ook nieuwe gezichten. Zo castte hij al Kaia Gerber en Macaulay Culkin.

Paris Jackson
Nu horen via TMZ dat Ryan Murphy ook Paris Jackson gecast heeft in het tiende seizoen van American Horror Story. Haar rol is nog niet bekend, maar de actrice zou te zien zijn in een van de afleveringen tegen het einde van het seizoen.

Het wordt de grootste rol van Jackson tot nu toe, want voorheen was ze eigenlijk alleen maar in kleinere rollen en gastrollen te zien. Mogelijk is het een serie die tot een grotere acteercarrière kan leiden van Jackson.

American Horror Story heeft nog geen releasedatum voor zijn tiende seizoen. Wel weten we dat het in de tweede helft van dit jaar door zou moeten gaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen