search
Waarom 'WandaVision' geen tweede seizoen kan krijgen
Series / Nieuws

Waarom 'WandaVision' geen tweede seizoen kan krijgen

WandaVision krijgt geen nieuw seizoen, en daar is een hele specifieke reden voor.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios-producent Nate Moore legt uit waarom de kans klein is dat Disney+-serie WandaVision een tweede seizoen krijgt. Acteurs Elizabeth Olsen en Paul Bettany keren dus vermoedelijk niet terug in deze serie.

De serie nam negen afleveringen in beslag en volgde het leven van Wanda Maximoff en Vision, terwijl ze naar Westview verhuisden. Daar leidden ze een vrij ideaal leventje. Met twee zoons: Billy en Tommy, waardoor de twee een grote familie werden.

Een hex
Uiteindelijk bleek dat deze realiteit mogelijk was omdat Wanda per ongeluk Chaos Magic gebruikt had om een hex te maken die het stadje van de rest van de wereld scheidde. Ze moest hem uiteindelijk neerhalen en weer afscheid nemen van Vision.

"Ik denk dat WandaVision een serie is die je maar een keer kan maken," begon Nate Moore. "Ze kan niet terug naar die realiteit. Dat was zo'n complete verhaallijn van wat dat personage kan doen."

"Dat in tegenstelling tot The Falcon and the Winter Soldier, dat voor mij draait om het nalatenschap van een superheld, door de bril van Captain America en zijn schild, maar uiteindelijk ook door de ogen van andere personages. En dat is een verhaal dat je in latere seizoenen opnieuw kan bekijken. Het is een gesprek."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen