search
'Arrow'-ster Stephen Amell onthult trailer van zijn nieuwe serie 'Heels'
Series / Trailer

'Arrow'-ster Stephen Amell onthult trailer van zijn nieuwe serie 'Heels'

Bekijk op Serietotaal de eerste trailer voor Heels, een gave serie rond worstelaars!

Broers vechten met broers in de eerste teaser trailer voor Starz-serie Heels. De serie is bedacht door Michael Waldron en ziet er prachtig uit.

De serie Heels speelt zich af in een klein dorpje waar twee broers ervan dromen professioneel worstelaar te worden. In de serie is Stephen Amell te zien als Jack Spade en zijn broer Ace wordt gespeeld door Alexander Ludwig. Hoewel ze een droom delen, kunnen de twee het maar niet eens worden over de manier waarop het worstelbedrijf van de familie geleid moet worden na de dood van hun vader.

Grote rivaliteit
In de serie hebben de twee een grote rivaliteit die ook in de ring doorwerkt. Daarin is Jack de 'heel', ofwel de schurk van de wedstrijd en is Ace de 'face', ofwel de held.

De twee hebben duidelijk een Cain en Abel-achtige rivaliteit, die nog tot grote explosies van geweld zou kunnen leiden als we dit zo zien. Dat belooft dus wat! Check hier de trailer:De serie Heels is vanaf 15 augustus te zien op Starz.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen