search
'Kung Fu' en 'Star Girl' krijgen nieuwe seizoenen
Series / Nieuws

'Kung Fu' en 'Star Girl' krijgen nieuwe seizoenen

De twee CW-series over vrouwelijke helden vallen zeer in de smaak bij het tv-kijkend publiek.

Maanden nadat er geruchten rondgingen dat Stargirl een derde seizoen zou krijgen van The CW, is aangekondigd dat de deal officieel rond is. Maar dat is niet het enige mooie nieuws rondom CW-series over kick-ass vrouwelijke helden; Kung Fu krijgt namelijk een tweede seizoen!

Beide series zijn creaties van superproducenten Greg Berlanti en Sarah Schechter, dus zij komen er heel goed van af bij het netwerk. Kung Fu geldt daarbij als een van de succesvolste nieuwe CW-series in de laatste jaren.

Stargirl gaat over tiener-superheld Courtney Whitmore (Brec Bassinger), die erachter komt dat haar stiefvader lid was van het superheldenteam Justice Society of America.

Met hulp van een krachtig wapen uit het arsenaal van haar stiefvader doet Courtney er alles aan om zichzelf neer te zetten als een succesvolle superheld. Samen met haar eigen set supervrienden moet ze het opnemen tegen enkele schurken die in het verleden de JSA hebben uitgeschakeld.

Shaolin vs. misdaad
In Kung Fu volgen we de jonge Chinees-Amerikaanse vrouw Nicky Shen (Olivia Liang), die stopt met haar opleiding om af te reizen naar een afgezonderd klooster in China. Wanneer ze na deze trip terugkeert naar San Francisco, merkt ze dat de stad is overgenomen door misdadigers die ook haar eigen ouders bedreigen. Samen met haar pientere zus (Shannon Dang), broer (Jon Prasida) en een aantal andere bondgenoten zet ze haar martial arts-vaardigheden en Shaolin-waarden in om haar gemeenschap te beschermen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen