search
'The Flash' brengt een mooie familiereünie met zich mee
Series / Nieuws

'The Flash' brengt een mooie familiereünie met zich mee

Het zevende seizoen van The Flash brengt ons de terugkeer van Nora West-Allen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Maak je maar klaar voor een bijzondere familiereünie in het zevende seizoen van The Flash. Acteur Jordan Fisher hint ernaar dat Jessica Parker Kennedy terugkeert als Nora West-Allen.

Het nieuwe seizoen laat zien dat Barry Allen een onzekere toekomst tegemoet gaat. Hij zal niet alleen te maken krijgen met nieuwe bedreigingen, maar ziet ook een nieuwe nakomeling verschijnen in de vorm van Bart Allen, a.k.a. Impulse.

Ook Nora kan terugkeren
Nu lijkt het erop dat ook Nora West-Allen terug zou kunnen keren. Acteur Jordan Fisher hint daar in elk geval duidelijk naar. Hij stelt op Twitter dat hij een ontmoeting had met Barry Allen, Jay Garrick en XS.

XS is de superheldennaam waaronder Nora werkt. Interessant is dat hij ook Jay Garrick noemt in dezelfde Tweet. Dat betekent vermoedelijk dat er dus ook een moment met meerdere Speedsters aan zit te komen:De laatste keer dat we Garrick zagen, offerde hij nog zijn leven op tijdens de Crisis on Infinite Earths. Nu krijgt hij dus mogelijk een terugkeer, in het gereboote Earth-Prime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen