Opnieuw flinke tegenslag voor 'Euphoria' seizoen 2

Geen goed nieuws voor de opnames van het tweede seizoen van de succesvolle HBO-serie.

Zilko Tarici, 10-05-2021 16:49

Kelvin Harrison Jr., sinds vrijdag te zien in de nieuwe Netflix-film Monster, zou eigenlijk een van de hoofdrollen spelen in het tweede seizoen van HBO-serie Euphoria, maar dat gaat niet langer door.
Harrison Jr. zou eigenlijk naast Zendaya te zien zijn in de door rapper Drake geproduceerde serie. HBO gaf in juli 2019 al het groene licht voor het vervolgseizoen, maar corona gooide roet in het eten.

In Euphoria volgen we het leven van Rue Bennett (Zendaya), een 17-jarige, drugsverslaafde meid die 'clean' probeert te worden, maar ondertussen ook te maken krijgt met alle problemen die de middelbare school met zich meebrengt. Haar vrienden hebben ondertussen te kampen met hun eigen problemen, die vooral te maken hebben met het vinden van hun identiteit als tiener.

Wie wordt de vervanger?
De opnames van het tweede seizoen van Euphoria hadden eigenlijk vorig jaar al moeten beginnen, maar werden door de pandemie stilgelegd. Nu zouden de opnames wel eens snel kunnen beginnen, maar het is onduidelijk wat de impact van Harrisons vertrek is.

Harrison Jr. liet tijdens een recent gesprek met Entertainment Weekly weten dat hij door zijn schema de moeilijke keuze moest maken om af te zien van Euphoria seizoen 2. Wie hem zal vervangen, is nog onduidelijk.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Kelvin Harrison Jr, Drake, Zendaya, Euphoria, HBO

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam