'Jupiter's Legacy' seizoen 2 nu al gepland, al is er nog geen vernieuwing

'Jupiter's Legacy' seizoen 2 nu al gepland

Netflix moet het tweede seizoen van Jupiter's Legacy nog bestellen, maar de makers werken er al aan.

Jim Pedd, 12 mei 2021 10:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Mark Millar, bedenker van Jupiter's Legacy, bevestigt dat het creatieve team achter de serie al een plan heeft gemaakt voor een tweede seizoen van de comic-verfilming.
De serie Jupiter's Legacy is gebaseerd op de gelijknamige comics van Millar en Frank Quitely. Centraal staat een groep superhelden die in de jaren dertig hun krachten kregen. We zien hoe ze die kregen en zien tegelijk hoe hun kinderen worstelen met het nalatenschap van hun ouders.

Tweede seizoen
Tegenover de site ComicBook.com laat Millar weten dat hij al samen met zijn creatieve team werkt aan een tweede seizoen. Tegelijk moet men nog horen van Netflix of dat er mag komen.

"We weten waar het heen gaat," aldus Millar. "Ik bedoel, je kan goed werken op basis van de boeken. Die liggen immers allemaal al klaar. We hebben een heel ruw plan, maar weten natuurlijk dat we niet arrogant moeten worden en het allemaal afhangt van de reactie van het publiek. En wij denken dat het wel goed kan komen."

"We hebben het gevoel dat mensen hier wel van gaan houden, de reacties waren tot nu toe namelijk erg positief. Dus we hebben het gevoel dat dit wel gaat scoren. Maar we kunnen niets formaliseren tot we natuurlijk onze cijfers krijgen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Jupiters Legacy, Netflix, Mark Millar, Frank Quitely, Josh Duhamel

Populair nieuws