'Bridgerton'-maker was niet klaar voor de reacties op het vertrek van Regé-Jean Page

Bridgerton-maker was hier niet klaar voor

De maker van Bridgerton schrok net als ons enorm van het vertrek van de hoofdrolspeler.

Jim Pedd, 13 mei 2021 om 19:32

Regé-Jean Page wist heel wat mensen behoorlijk te laten schrikken toen hij bekend maakte niet terug te zullen keren voor het tweede seizoen van Netflix-serie Bridgerton.
Shona Rhimes was er helemaal niet klaar voor hoe fans vervolgens reageerden. "Ik denk dat ik niet helemaal verwacht had wat de impact zou zijn van het vrijgeven van alle acht afleveringen op heel de wereld," aldus Rhimes.

Heel veel reacties
"Het verbaasde mij echt dat iedereen zo geschrokken is van het vertrek van een personage dat we acht afleveringen hebben gezien. Maar Regé is natuurlijk een buitengewoon acteur en hij wist iets geweldigs neer te zetten waar mensen op reageerden," ging ze verder.

Ze formuleerde vervolgens haar verbazing: "Ik had niet verwacht dat mensen zo zouden reageren. Deze serie volgt de boeken, dus dit jaar volg je het ene koppel en dat jaar het andere."

Dat mensen zo heftig reageerden had ze dus niet helemaal verwacht. Gelukkig staat de deur voor een terugkeer van Page nog altijd open, al lijkt de kans daarop vrij klein.
Bron: THR

Lees meer over: Bridgerton, Rege Jean Page, Netflix, Shonda Rhimes

Populair nieuws