Mooie ontwikkelingen voor 'Tom Clancy’s Jack Ryan'-fans

Mooi nieuws voor fans Tom Clancy’s Jack Ryan

Het derde seizoen van Amazon-serie Tom Clancy’s Jack Ryan wordt nu opgenomen.

Jim Pedd, 20 mei 2021 10:22

De opnames van Amazon-serie Tom Clancy’s Jack Ryan zijn van start. De serie heeft zijn cast nu rond, want er zijn vijf nieuwe vaste aanwezigen gevonden.
De opnames van het derde seizoen van de serie zijn van start. Nu heeft de geliefde serie van Amazon Prime Video vijf nieuwe castleden gevonden: Betty Gabriel, James Cosmo, Peter Guinness, Nina Hoss en Alexej Manvelov. Zij zijn allemaal in meerdere afleveringen te zien.

Jack Ryan-serie
De vijf nieuwe castleden voegen zich bij John Krasinki als de held uit de titel en bij Wendell Pierce als James Greer en Michael Kelly als Mike NOvember.

Amazon Prime Video heeft ook een synopsis vrijgegeven voor het aankomende derde seizoen van de serie. Die luidt als volgt:

Seizoen 3 van Tom Clancy's Jack Ryan laat zien dat Jack Ryan op de vlucht is en zich in een race tegen de klok bevindt. Jack is onterecht verbonden aan een grotere samenzwering en is nu een vluchteling. Hij wordt zowel gezocht door de CIA als een internationale ondergrondse factie die hij zelf blootgelegd heeft. Jack gaat noodgedwongen ondergronds, op een reis door Europa, waarbij hij niet alleen probeert in leven te blijven, maar ook een gigantisch wereldwijd conflict probeert te voorkomen.

De derde reeks van de serie zal vermoedelijk eind dit jaar, wellicht begin 2022, te zien zijn.
Bron: Deadline

Lees meer over: Tom Clancys Jack Ryan, Jack Ryan, John Krasinski, Amazon Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws