search
De zes 'Friends' waren niet heel vaak bij elkaar de afgelopen jaren
Series / Nieuws

De zes 'Friends' waren niet heel vaak bij elkaar de afgelopen jaren

De zes 'Friends' waren niet heel vaak bij elkaar de afgelopen jaren na het einde van de serie.

De cast van Friends speelde tussen 1994 en 2004 de hoofdrollen in een serie, maar desondanks zijn ze sinds het einde daarvan slechts twee keer allen in dezelfde ruimte geweest.

Friends krijgt later deze maand een speciale aflevering die de geschiedenis van de serie moet vieren. Centraal stonden zes vrienden die in New York City leven, gespeeld door Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer.

Maar twee keer samen
De serie blijft uiterst populair bij de kijker en scoorde op Netflix goed toen men hem toe kon voegen aan het aanbod. Daarom ook dat HBO Max de cast samenbracht voor een special, die op 27 mei te zien is.

Tijdens een interview met People vertelde Schwimmer dat de zes castleden niet vaak samen in een ruimte waren. "We zijn geloof ik negen jaar geleden voor het laatst gezamenlijk in dezelfde ruimte geweest. Tot gisteren was dat de laatste keer. Dus in de 17 jaar sinds de serie afgerond is, hebben we elkaar niet heel vaak gezien. Ik geloof dat de meiden dat vaker doen, maar met z'n allen is echt lang geleden."

Hoewel de cast elkaar dus niet vaak ziet, zeggen ze wel allemaal een goede band met elkaar te hebben en dat ze elkaar wel vaker spreken.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen