'The Boys' belooft gestoorde start van zijn derde seizoen

'The Boys' belooft gestoorde start van 3e seizoen

De serie The Boys van Amazon Prime Video belooft helemaal gestoord te beginnen met zijn derde seizoen.

Jim Pedd, 23 mei 2021 om 11:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het derde seizoen van The Boys zijn in volle gang. De opnames zijn nu lang genoeg bezig dat er ook daadwerkelijk een aflevering af is.
Dat bevestigt showrunner en bedenker Eric Kripke. Hij Twitterde een beeld van zichzelf terwijl hij aan het kijken wat naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. "Daadwerkelijke beelden van mij terwijl ik de Director Cut van Episode 301 van The Boys bekijk. Ik denk dat je echt iets speciaals te wachten staat. En gestoords. En speciaal."

Heftig begin
Het is de nieuwste van vele teases van de maker van The Boys. Eerder zagen we bijvoorbeeld al hoe acteur Jensen Ackles op de set aankwam om de rol van Soldier Boy te spelen.

Hieronder kan je zien hoe Kripke naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kijkt:"Iedereen die denkt dat Jensen een goeierik zal zijn, zal teleurgesteld zijn, dat kan ik je nu al wel zeggen", vertelde Kripke. "In de comics is hij ondergeschikt aan Homelander. Maar wij schrijven hem anders. Als je kijkt naar de geschiedenis van Vought, dan is hij een beetje als John Wayne. Hij is er al decennia voor Homelander. Sterker nog: hij was de Homelander voor Homelander. En hij heeft het ego en de ambitie."

Dat wordt dus een heftig seizoen!
Lees meer over: The Boys, Eric Kripke, Jensen Ackles, Tease, Amazon Prime Video

Populair nieuws