'Law & Order'-terugkeer vindt veel vaker plaats

'Law & Order'-terugkeer vindt veel vaker plaats

Law & Order: Special Victims Unit brengt meermaals Elliot Stabler terug.

Jim Pedd, 25 maart 2021 om 11:24

Elliot Stabler zal na de crossover van Law and Order die eraan zit te komen, vaker te zien zijn in de serie Law & Order: Special Victims Unit. Dat horen we nu, nadat acteur Chris Meloni straks op 1 april voor het eerst sinds 2011 weer in de rol te zien is.
Fans vroegen aan producent Warren Leight op twitter of het personage vaker te zien zal zijn. Hij legde uit dat er onlangs beelden gemaakt zijn voor "toekomstige afleveringen van SCU". Dat betekent dus dat Stabler vaker in de serie te zien is dan alleen op 1 april.

Elliot Stabler
Het personage Elliot Stabler keert dus op 1 april terug met de aflevering Return of the Prodigal Son. Die aflevering zet zijn soloserie terug. Daarin gaat de detective samenwerken met Olivia Benson en andere oude bekenden.

In Organized Crime nemen zij het op tegen - de titel zegt het al - de georganiseerde misdaad. Tegelijk heeft Stabler in de tien jaar dat hij weg was, ook een "verwoestend persoonlijk verlies" moeten verwerken.

Dat betekent dus ook dat Meloni een heel ander personage zal spelen dan we allicht nog kennen van vroeger. Het wordt nog interessant om te zien wat de makers van een van de populairste series met hem gaan doen.
Bron: Warren Leight

Lees meer over: Law and Order, Elliot Stabler, Chris Meloni, Law and Order Special Victims Unit, Law and Order Organized Crime

Informatie over de serie: Law & Order: Special Victims Unit

Populair nieuws