search
'Star Wars: Rangers Of The New Republic' om deze reden gecancelled
Series / Nieuws

'Star Wars: Rangers Of The New Republic' om deze reden gecancelled

De serie Rangers Of The New Republic gaat niet door wegens het ontslag van Gina Carano.

Dat actrice Gina Carano ontslagen is door Lucasfilm, maakt dat men besloten heeft niet door te gaan met Star Wars-serie Rangers Of The New Republic. Dat is althans het verhaal dat nu rondgaat.

Vorige week hoorden we dat Rangers Of The New Republic er niet zou komen. Voorlopig niet in elk geval. Het concept zou in de toekomst wel terug tot leven gebracht kunnen worden, maar vooralsnog ziet het ernaar uit dat Lucasfilm en Disney+ deze serie niet gaan maken.

Ontslag van Gina Carano
Dat zou allemaal te maken hebben met het ontslag van Gina Carano van The Mandalorian. Corey van Duke van het Bespin Bulletin stelt dat de keuze gemaakt is omdat Disney+ niet meer samenwerkt met Gina Carano.Het is een pijnlijk verhaal, want de serie Rangers Of The New Republic was een van de drie series die een overkoepelend verhaal moesten vertellen. Het was een serie die samen met Ahsoka en The Mandalorian een breder verhaal zou vertellen, naar verluidt over de jacht op Grand Admiral Thrawn.

Rangers Of The New Republic is gelukkig maar een van de vele Star Wars-series die in de maak zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen