Check hier de eerste teaser voor 'La Casa de Papel' seizoen 5

Netflix onthult premièredatum La Casa de Papel

Helaas voor de fans splitst Netflix de laatste reeks van La Casa de Papel op in twee delen.

Jim Pedd, 25 mei 2021 om 13:49

Netflix heeft zojuist bekend gemaakt wanneer het laatste seizoen van La Casa de Papel van start gaat. Ook weten we wanneer je de laatste aflevering kan streamen.
Opmerkelijk genoeg heeft Netflix besloten om het vijfde seizoen in twee delen online te zetten. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf 3 september te streamen, gevolgd door de laatste vijf afleveringen op 3 december.

Einde La Casa de Papel
Alex Pina, maker van de serie, vertelt het volgende: "Toen we begonnen met het schrijven van het vijfde deel, midden in de pandemie, hadden wij het gevoel dat we moesten veranderen wat iedereen verwachtte van het tien afleveringen tellende seizoen. We hebben dus elk middel dat we maar ter beschikking hadden, om het gevoel van een seizoensfinale of een seriefinale in het eerste volume te geven."

Maar: "We besloten te werken in een extreem agressief genre, waarbij de bende het echt zwaar krijgt. In het tweede deel focussen we meer op de emotionele situatie van de personages. Het is een reis door hun sentimentele kaart, die ons direct aan elkaar verbindt."De bende zit als het nieuwe deel begint al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.
Lees meer over: La Casa de Papel, Money Heist, Netflix, seizoen 5

Populair nieuws