Scarlet Witch krijgt een bizarre nieuwe kracht in 'WandaVision'

Bizarre kracht voor Scarlet Witch na WandaVision

WandaVision liet deze kracht niet zien, maar Scarlet Witch kan door het multiversum reizen.

Jim Pedd, 26 mei 2021 om 09:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elizabeth Olsen laat weten dat de Scarlet Witch door meerdere universa kan reizen. Die kracht zagen we haar nog niet hebben in de serie WandaVision, maar blijkt ze wel te hebben.
In de serie WandaVision zien we hoe Wanda Maximoff en Vision een normaal leven lijken te leiden in het stadje Westview. De twee krijgen zelfs een tweeling: Billy en Tommy. Maar dat is allemaal mogelijk doordat Wanda Chaos Magic blijkt te gebruiken.

Enorme krachten
Wanda bleek gaandeweg al de meest krachtige heldin van het hele Marvel Cinematic Universe te zijn. Nu blijkt dat ze echt verdomde krachtig was.

Tijdens een interview vertelde actrice Elizabeth Olsen dat haar personage "een paar leuke krachten heeft. Je weet wel, telekinese, ze kan ook tussen universa reizen". Met die laatste bijzin werd er dus ineens een nieuwe kracht aan haar toch al immens grote arsenaal toegevoegd.

Hoe zich dat uit gaan we vermoedelijk beleven in Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarin Doctor Strange en Wanda Maximoff ergens mee te maken krijgen. Wat is nog niet helemaal zeker.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: WandaVision, MCU, Disney Plus, Elizabeth Olsen, Marvel Studios

Populair nieuws