Populaire serie 'The 100' keert waarschijnlijk terug!

Populaire 'The 100' keert waarschijnlijk terug!

Het is nog niet helemaal afgelopen met de populaire serie van The CW.

Zilko Tarici, 26 mei 2021 om 16:39

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de megapopulaire serie The 100 aan zijn einde kwam. Er werd al snel gesproken over een prequel-serie, maar dat geluid zwakte in de maanden erna alweer snel af.
Nu lijkt er beweging in de zaak! Volgens The CW-hoofd Mark Pedowitz zou er namelijk nog steeds gewerkt worden aan de prequel-serie:

"Dit zal schokkend nieuws zijn, maar er worden nog steeds discussies gevoerd over een nieuwe serie. Die zijn zeker nog niet afgerond, maar er worden wel stappen gezet."

De Apocalyps uitgelegd
Eerder werd al gemeld dat de prequel-serie zich 97 jaar voor het begin van de oorspronkelijke serie zou moeten afspelen. Die serie begon met 100 jonge mensen die naar aarde worden gestuurd voor de misdaden die ze aan boord van een ruimtestation, waar nu iedereen leeft, hebben begaan.

Een zogenaamde 'backdoor-pilot' voor de sequel werd al uitgezonden tijdens het zevende en laatste seizoen van The 100. In aflevering acht zagen we hoe de aarde werd verwoest en onbewoonbaar werd, maar werden ook een hoop vragen over de Second Dawn-cult beantwoord.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The 100, The CW, Jason Rothenberg, Arrow, Mark Pedowitz

Populair nieuws