search
Dwayne Johnson tekent mogelijk voor grote Netflix-serie
Series / Nieuws

Dwayne Johnson tekent mogelijk voor grote Netflix-serie

Acteur Dwayne Johnson is mogelijk te zien in een serie van Netflix. Die gesprekken worden nu gevoerd.

Acteur Dwayne Johnson is in gesprek met Netflix om mogelijk een rol te gaan spelen in een serie van de streamingdienst. Daarmee ziet het ernaar uit dat Netflix een van de best betaalde acteurs ter wereld zou kunnen werven.

Netflix en Johnson werken natuurlijk al samen. Samen maakten ze namelijk de film Red Notice, waarin Johnson een van de hoofdrollen speelt. Ook heeft hij getekend voor een verfilming van de comic Ball & Chain waarin Emily Blunt de hoofdrol speelt.

Nieuwe serie?
Dwayne Johnson is een uiterst populaire acteur. Zo speelde hij al vijf seizoenen lang in een HBO-serie getiteld Ballers en heeft hij een serie in de maak die specifiek kijkt naar zijn eigen jeugd: Young Rock.

Volgens Giant Freakin Robot wordt er nu druk gesproken tussen Netflix en Dwayne Johnson om een nieuwe serie te maken. Om wat voor project het zou moeten gaan is niet helemaal zeker. Mochten ze eruit komen, kan het zijn dat het nog even duurt voordat de serie er is.

Dwayne Johnson is op dit moment namelijk druk met de opnames van Black Adam, zijn eerste film in het DC-universum van Warner Bros.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen