search
Tom Hiddleston over tweede seizoen 'Loki'
Series / Nieuws

Tom Hiddleston over tweede seizoen 'Loki'

De acteur is positief over de toekomst van Marvels meest geniepige schurk...

Over ongeveer twee weken krijgt Tom Hiddleston zijn eigen serie over Marvel-schurk Loki, maar het vertrouwen lijkt dusdanig hoog dat een tweede seizoen al lijkt gegarandeerd.

Het feit dat Marvel een tweede seizoen wil van de serie, geeft aan dat de studio flink wat in petto heeft voor de serie en de invloed ervan op de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe.

Ontwijkende Tom
Tijdens een nieuw interview werd Hiddleston gevraagd wat een tweede seizoen zal betekenen voor de verhaallijn van zijn personage. Als veteraan van Marvel Studios-projecten weet Hiddleston echter maar al te goed hoe hij geheimen moet hebben. Hij wil zelfs niet bevestigen dát er een tweede seizoen komt:

"Ik heb geleerd dat het niet wijs is om te hoge verwachtingen te hebben. Aan de andere kant heb ik al drie keer 'afscheid' moeten nemen van Loki. Maar ik weet niet wat de toekomst brengt, al ben ik wel heel enthousiast om erachter te komen. We hadden dit 10 jaar geleden nooit kunnen voorspellen..."

Je kunt er echter op rekenen dat Marvel en Kevin Feige achter de schermen een enorm meesterplan hebben klaarliggen, waar Loki ook ongetwijfeld deel van uitmaakt en zal blijven uitmaken.

Loki is vanaf 9 juni a.s. te streamen via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen