search
Gerucht: 'Watchmen' krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

Gerucht: 'Watchmen' krijgt een tweede seizoen

Het verhaal gaat dat de serie Watchmen een nieuw seizoen krijgt op HBO.

De serie Watchmen wordt gezien als een van de beste comicseries die er zijn. Hij volgt op de klassieke graphic novel van Alan Moore en Dave Gibbons en duikt in een bijzonder complexe situatie.

Watchmen werd gerund door Damon Lindelof, die zijn verhaal op een ander moment in hetzelfde universum als de graphic novel situeerde. Zijn negen afleveringen durende miniserie werd uiteindelijk maar liefst 26 keer voor een Emmy genomineerd en won daar elf van.

Watchmen-vervolg
Eigenlijk al sinds de serie Watchmen te zien is op HBO, wordt er gesproken over een tweede seizoen. HBO-baas Casey Bloys liet al eens weten eventueel wel een nieuw seizoen te willen maken, maar dat dit enkel zou kunnen gebeuren met hulp van showrunner Lindelof.

Die ziet het echter niet zitten om nog een nieuw seizoen te maken. Lindelof vond het verhaal klaar en vond niet dat het nog mogelijk zou moeten zijn om een nieuw seizoen te maken. Eenmalige verhalen zijn ook goed, is zijn redenering.

Nu stelt lekker Daniel Richtman echter dat toch een tweede seizoen gepland is. Of dat klopt valt te bezien, maar we weten dat HBO wel graag meer seizoenen wil maken, mits het juiste verhaal gevonden wordt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen