search
Het Arrowverse onthult zijn nieuwe held, 'Naomi'
Series / Nieuws

Het Arrowverse onthult zijn nieuwe held, 'Naomi'

De serie Naomi krijgt vandaag een gloednieuwe synopsis van televisiezender The CW.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW besloot afgelopen maandag om Arrowverse-serie Naomi een compleet eerste seizoen te gunnen. Het is daarmee de volgende nieuwe superheldenserie in de franchise, nadat eerder de geplande spin-offs Painkiller en ook Green Arrow and the Canaries geannuleerd werden.

Hoewel we nog niet weten wanneer de serie van makers Ava DuVernay en Jill Blankenship van start gaat, is wel al een en ander bekend. Zo maakte men vandaag een nieuwe synopsis bekend.

Naomi-serie
In de serie Naomi speelt actrice Kaci Walfall de hoofdrol van Naomi. Zij speelt een jonge, coole tiener die blaakt van het zelfvertrouwen.

Nadat een bovennatuurlijke gebeurtenis haar thuisstadje Port Oswego op zijn grondvesten schudt, besluit Naomi te onderzoeken wat de oorsprong daarvan is. Dat doet ze onder meer met behulp van haar loyale beste vriendin Annabelle, en met steun van haar ouders - veteraan Greg en taalkundige Jennifer.

Zodra ze Zumbado tegenkomt, de mysterieuze eigenaar van een afvalbelt, wendt Naomi zich tot tattooshopeigenaar Dee, die haar mentorfiguur wordt. Terwijl ze het mysterie probeert te ontrafelen, krijgt ze superkrachten en reist ze door het multiversum. Alles werpt vragen op, met name over wat wij tegenwoordig verstaan onder superhelden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen