'The Walking Dead'-films krijgen in elk geval niet deze regisseur

Andrew Lincoln gaat in elk geval niet de regiestoel innemen voor de drie The Walking Dead-films.

Jim Pedd, 28-05-2021 11:55

Andrew Lincoln keert straks terug als Rick Grimes in een filmtrilogie gebaseerd op de The Walking Dead-serie. De drie films volgen de (laatste) avonturen van zijn personage, Rick Grimes. Maar Lincoln regisseert ze in elk geval niet.
Even was het idee dat Lincoln dat mogelijk wel zou doen. Hij tekende namelijk ook al voor de plek als producent in de serie. Maar nu maakt hij duidelijk geen film te gaan regisseren.

Geen regieplek
"Ik heb voor meer dan een film getekend," begon Lincoln tijdens een interview met SFX Magazine. "Ik ben producent. Maar geen regisseur. Ik hou er niet van om mijzelf te zien. Dat zou geen goede exercitie zijn. Het zou juist heel pijnlijk zijn. Maar nee, het gaat dus niet gebeuren!"

Lincoln liet eerder al weten dat de druk op het team groot is; men wil het allemaal goed doen en niemand teleurstellen. De vraag is dus nog altijd wanneer de films opgenomen worden, al schijnt men te mikken op komende lente.

In The Walking Dead zagen we Rick Grimes voor het laatst toen hij van een brug geblazen werd en met een helikopter weggehaald werd.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, Rick Grimes, AMC, Andrew Lincoln

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix