search
Eindelijk reageert Sean Bean op het einde van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Eindelijk reageert Sean Bean op het einde van 'Game of Thrones'

Voor het eerst reageert Bean op het einde van Game of Thrones, hij zag de finale lange tijd niet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sean Bean gaf recent zijn reactie op de finale van Game of Thrones. De acteur speelde de rol van Lord Eddard Stark in de HBO-verfilming van de boekenreeks A Song of Ice and Fire van schrijver George R.R. Martin en keek de finale nog niet eerder.

Ned ontdekte dat de kinderen van Cersei Lannister illegitiem waren en werd het slachtoffer van een samenzwering waardoor hij in aflevering 9, Baelor, onthoofd werd. Dat bleek niet alleen een grote twist, maar ook het incident dat leidde tot de War of the Five Kings, waardoor de serie eigenlijk volop van start ging.

Eerste reactie
De acteur reageerde voor het eerst op de seriefinale; hij bleek heel lang niet gekeken te hebben naar de finale. Toen hem gevraagd werd wat hij ervan vond, vertelde hij gestopt te zijn met kijken toen zijn personage om het leven kwam. "Wat is er gebeurd?"

Vanaf dat punt maakte de interviewer zich zorgen over spoilers, maar Bean vond het best om door te praten. "Ik zal het wel weer vergeten zijn als ik ooit verder kijk". Waarna de interviewer het einde onthulde, waaronder dat Bran Stark koning werd en Sansa de Queen of the North. "Dus bleef Winterfell onafhankelijk? Goed voor hen", aldus Bean.

Waar de meeste fans negatief reageerden op het idee dat Bran koning werd, vond Bean het duidelijk een prima idee. Opvallend is wel dat hij de serie niet gevolgd heeft na het eerste seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen