'The Flash'-ster wilde al veel langer opstappen

'The Flash'-ster wilde al lang opstappen

Carlos Valdes begon al met het plannen van zijn vertrek bij The Flash zo rond het vierde seizoen van de serie.

Jim Pedd, 3 juni 2021 om 11:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Carlos Valdes vertrekt dit zevende seizoen bij The CW-serie The Flash. Maar hij blijkt daar al over na te denken sinds het vierde seizoen van de serie.
Valdes is naast Tom Cavanagh de tweede series regular die dit jaar de langstlopende Arrowverse-serie verlaat. Er werden al meerdere hints gegeven rond het aanstaande vertrek, maar het blijft een bitterzoet feit voor de cast, crew en natuurlijk de fans.

Vertrek plannen
Valdes speelt sinds de pilot de rol van Cisco Ramon. Hij was eerst een nerdachtige labassistent bij Star Labs maar werd al snel een favoriet personage voor de fans. De afgelopen jaren werd hij een held, die Vibe en later Mecha-Vibe heette. Ook werd hij de hoofdwetenschapper bij Star Labs toen Barry en de rest het overnamen.

Maar nu vertrekt Valdes dus uit de serie, ondanks zijn vrij lang cruciale rol in de serie.

"Ik denk er al lange tijd over na eerlijk gezegd. Met dit soort serie en de toewijding die 't van je vraagt, gebeurt dat. Rond het vierde seizoen vroeg ik mij al af hoe het einde van mijn personage eruit zal zien. Het zaadje was er altijd al, maar werd een stuk later realiteit. Misschien ergens tegen het einde van het vijfde of het zesde seizoen. Toen raakte ik wat comfortabeler met het idee dat dit hoofdstuk op een mooie manier afgerond zou kunnen worden."

Cisco zal mogelijk nog kunnen terugkeren, daar worden de zaadjes ook voor geplant. Overigens krijgt de serie een achtste seizoen, al voelt het mogelijk niet meer als de oorspronkelijke series waar fans zo blij van werden.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Flash, Carlos Valdes, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws