search
Het grootste 'Friends'-moment werd bijna verpest
Series / Nieuws

Het grootste 'Friends'-moment werd bijna verpest

Het belangrijke moment in de Friends-special waarin de cast weer samen komt werd bijna verpest voor de opnames.

Regisseur Ben Winston mocht de Friends-reünie regisseren. Hij bracht de cast weer samen in beeld, maar nu blijkt dat het belangrijkste moment van de special bijna verpest werd voordat de opnames van start gingen.

Stom genoeg kwam dat vooral door een besluit achter de schermen om de cast op een bepaalde manier bij elkaar te brengen. Het idee van Winston was vooral om de cast voor het eerst in lange tijd samen te brengen en hun reactie op dat moment te filmen.

Bijna mis
Dat ging echter bijna mis, omdat de trailers van de castleden allemaal naast elkaar kwamen te staan. Gelukkig kon Winston een oplossing bedenken.

"We bouwden een tent om hun deuren. En ik sms'te hen alle zes en schreef: 'Luister, ik snap dat jullie elkaar willen zien, maar ik smeek je: wacht in je eigen kleedkamer tot je naar het podium gehaald wordt'. Ik wilde dat moment echt graag vangen," vertelde Winston.

"Ze pestten mij erom dat ik dat moment wilde. Maar ze deden wel wat ik van hen vroeg. En je krijgt ook echt het gevoel dat ze elkaar tijden niet gezien hebben. Dat levert echt een prachtig moment op. Ik heb nog nooit zo'n band gezien als die van hen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen