Vertrokken 'The Flash'-acteur wil wel terugkeren

Vertrokken 'The Flash'-acteur wil wel terugkeren

Maar voor een speciaal gevecht, anders lijkt Tom Cavanagh klaar met The Flash.

Jim Pedd, 9 juni 2021 om 08:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zevende seizoen van The Flash wordt apart voor fans van de serie. The CW neemt namelijk afscheid van twee hoofdpersonen die we al sinds het eerste seizoen volgen: Tom Cavanagh als Harrison Wells en Carlos Valdes als Cisco Ramon.
Nu vertelt Cavanagh dat zijn tijd in de serie misschien nog niet helemaal voorbij is. Hij hint ernaar dat een terugkeer als Eobard Thawne, ofwel Reverse Flash, er wel in zou kunnen zitten.

Toch terug?
Tijdens een interview met de site TVLine vertelde Cavanagh dat een terugkeer als Reverse Flash nog wel mogelijk is. Hij denkt, net als bedenker Greg Berlanti, dat een laatste gevecht voor The Flash aan het einde van de serie tegen Reverse Flash een topplan is.

"Ik wil niet zeggen dat dit per se gaat gebeuren, maar Greg [Berlanti] en ik denken altijd dat als Grant uiteindelijk besluit om de serie te verlaten, het moeilijk is om een ander scenario dan 'Batman rekent af met Joker' te kiezen. Dus Flash en Reverse Flash moeten dan definitief afronden," aldus Cavanagh.

"Het is moeilijk om je een andere verhaallijn voor te stellen. En dat is alles wat ik daarover ga zeggen op dit moment."
Bron: TVLine

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse, Greg Berlanti, Tom Cavanagh

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws