Derde seizoen 'See' met Jason Momoa nu al akkoord!

Derde seizoen 'See' nu al akkoord!

Apple TV+ laat pas net de trailer zien van seizoen 2 en nu is seizoen 3 al bevestigd.

Bram de Groot, 12 juni 2021 om 14:22

Bij de aftrap van Apple TV+ was de serie See met onder meer Jason Momoa de grote eyecatcher. Het tweede seizoen komt er nu snel aan, maar de streamingdienst heeft via The Tonight Show onthuld dat het derde seizoen er aan komt.
"... ik wil het hebben over See, want die serie is fantastisch... Deze is zojuist verlengd voor seizoen twee - maar toen hoorde ik vandaag dat de show ook verlengd is met seizoen drie," zei Jimmy Fallon tijdens een gesprek met Momoa.

Seizoen 2 en 3
Op de onthulling zei Momoa het volgende: "Het is enorm nieuws. Het is enorm nieuws. Omdat het waarschijnlijk het moeilijkste én beste personage is dat ik ooit heb gespeeld. Snap je, de hele wereld is blind. Het is gewoon heel uitdagend en ik hou van de cast. Ik hou van de bemanning, de wereld, en het is zwaar. Als ik niet vecht, huil ik en het heeft me op zoveel niveaus uitgedaagd."

Het tweede seizoen start op 27 augustus en in dat seizoen bestormt de grote Baba Voss nieuw terrein om de confrontatie aan te gaan met een oude vijand, zijn broer. Er zijn ook rollen voor onder meer Dave Bautista en Alfre Woodard.
Bron: The Tonight Show

Lees meer over: See, Dave Bautista, Alfre Woodard, Apple, Jason Momoa

Populair nieuws