'Fear the Walking Dead' verandert het hele Walking Dead-universum

Fear the Walking Dead verandert alles

De serie Fear the Walking Dead doet echt alles anders en maakt ook alles heel nieuw in het Walking Dead-universum.

Jim Pedd, 15 juni 2021 om 07:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De explosieve finale van het zesde seizoen van Fear the Walking Dead verandert de hele The Walking Dead-franchise. Daarover vertelt showrunner Andrew Chambliss in een nieuw interview.
Aan het einde van het zesde seizoen lanceert Teddy, leider van een gevaarlijke cultus, tien kernkoppen. Hij slaagt dus in zijn plan. Tegen die achtergrond roept Althea een CRM-helikopter op die Daniel, Luciana, Sarah, Wes, Jacob en Charlie in veiligheid brengt.

Grote impact
"We zullen Isabelle volgend jaar weer zien denk ik. Ian [Goldberg] en ik zijn heel benieuwd naar de relatie van Al met Isabelle en wat dit precies voor Al en Isabelle betekent," aldus Chambliss.

"Wat ook interessant is, is om te kijken hoe iemand als Isabelle en misschien wel de CRM zouden reageren op het feit dat half Texas van de kaart gevaagd is."

De spin-off The Walking Dead: World Beyond speelt zich tien jaar na het einde van de apocalypse af, jaren na de gebeurtenissen in de finale van Fear the Walking Dead. Dat betekent dat de 200.000 overlevenden daar, of in elk geval Civic Republic Military Lt. Col. Elizabeth Kublek hier waarschijnlijk wel van af weet.

"Het zal de zaak fundamenteel doen veranderen en zorgt voor schokgolven voorbij Texas en de personages in deze serie. Het is best een grote zaak immers als er een paar kernkoppen afgaan."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, The Walking Dead

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws