Wat gaat 'The Flash'-acteur missen na zijn vertrek?

Wat gaat The Flash-acteur missen na zijn vertrek?

Carlos Valdes nam na zeven jaar afscheid van The Flash. Wat gaat hij het meeste missen?

Jim Pedd, 15 juni 2021 om 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Carlos Valdes nam na zeven jaar eindelijk afscheid van The Flash. In een interview vertelde hij wat hij het meest zal missen na al die jaren de rol van Cisco Ramon gespeeld te hebben.
Cisco was zeven seizoenen lang de voornaamste tech-genie, grappenmaker en naamgever aan superschurken in de serie. Dat eindigde met de aflevering Good-Bye Vibrations, waarin het geliefde personage met zijn vriendin Kamilla een nieuw leven in een andere stad begon.

Een groot gemis
Valdes zal natuurlijk vooral de cast en crew missen.

"Het antwoord kent meerdere facetten. Ik zal mijn wonderbaarlijke, prachtige en heerlijke familie gaan missen," aldus Valdes. "Ik zal mijn buitengewone, hardwerkende... nou ja, ik ga hen allemaal missen. Iedereen die aan deze serie werkt is gewoon een mooi mens. Ik heb jaren gehad om hen te leren kennen. Het zijn echt allemaal mooie mensen, en ik ga de cast en de crew missen. En natuurlijk het salaris [lacht]."

Maar dat wil niet zeggen dat je Valdes nooit zal zien in de serie, want in de finale van het zevende seizoen is hij weer te zien. Hij helpt Team Flash dan met het verslaan van weer een nieuwe slechterik.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse, Carlos Valdes

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws