Netflix-hit 'Big Mouth' krijgt spinoff 'Human Resources'

Van de populaire animatieserie zijn inmiddels al vier seizoenen gemaakt.

Zilko Tarici, 15-06-2021 16:35

Attentie, Big Mouth-fans! De komische animatieserie van Netflix krijgt namelijk een spinoff-serie genaamd Human Resources. Vandaag zijn er details over de plot en de casting onthuld.
Human Resources zal zich afspelen in de bovennatuurlijke wereld van de hormoonmonsters uit Big Mouth. Centraal staan Maurice en Connie, wiens stemmen opnieuw worden ingesproken door Nick Kroll en Maya Rudolph.

Emotionele wezens
In deze wereld wonen ook de Shame Wizards, Depression Kitties en andere wezens die de mensheid door de verschillende fases van hun leven leiden. Ditmaal zijn deze wezens echter de hoofdrolspelers.

Kroll en Rudolph worden in Human Resources vergezeld door stemacteurs als Aidy Bryant, Randall Park en Keke Palmer. Ook is bevestigd dat David Thewlis opnieuw te horen zal zijn als de Shame Wizard uit Big Mouth. Datzelfde geldt voor Brandon Kyle Goodman, die onlangs werd toegevoegd aan de cast van Big Mouth seizoen 4.

Human Resources zal geanimeerd woorden door Tithouse, het animatiehuis achter Big Mouth. Bedenkers en uitvoerend producenten zij Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin, Jennifer Flackett en Kelly Galuska.

Bron: Joblo

Lees meer over: Big Mouth, Human Resources, Netflix, Nick Kroll, Maya Rudolph

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in